Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63348
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ bột tỏi và mè rang bổ sung đến chất lượng của sốt gia vị Hồng Quân = Effect of garlic powder and roasted sesame added on the quality of spice sauce “Hong quan”
Authors: Nguyễn, Duy Tân
Võ, Thị Xuân Tuyền
Trần, Nghĩa Khang
Nguyễn, Thị Ngọc Trang
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.17 - tr.68 - 76 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351345
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63348
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S172022068.pdf1.45 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.