Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63348
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Duy Tân | |
dc.contributor.author | Võ, Thị Xuân Tuyền | |
dc.contributor.author | Trần, Nghĩa Khang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Ngọc Trang | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:27:06Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:27:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351345 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63348 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.17 - tr.68 - 76 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ảnh hưởng của tỷ lệ bột tỏi và mè rang bổ sung đến chất lượng của sốt gia vị Hồng Quân = Effect of garlic powder and roasted sesame added on the quality of spice sauce “Hong quan” | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S172022068.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.