Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63348
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Duy Tân | |
dc.contributor.author | Võ, Thị Xuân Tuyền | |
dc.contributor.author | Trần, Nghĩa Khang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Ngọc Trang | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:27:06Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:27:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351345 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63348 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.17 - tr.68 - 76 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Ảnh hưởng của tỷ lệ bột tỏi và mè rang bổ sung đến chất lượng của sốt gia vị Hồng Quân = Effect of garlic powder and roasted sesame added on the quality of spice sauce “Hong quan” | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S172022068.pdf
Size : 1,45 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.