Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63331
Title: Nghiên cứu khả năng duy trì chất lượng bột gạo mầm rang khi bổ sung dịch chiết nấm kim châm (Flammulina velutipes) = Study on the ability to maintain the quality of roasted germinated brown rice flour supplemented with Flammulina velutipes extract
Authors: Phạm, Quang Trung
Nguyễn, Thị Lệ Ngọc
Lê, Nguyễn Đoan Duy
Nguyễn, Công Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.16 - tr.52 - 60 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351319
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63331
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S162022052.pdf
  • Size : 1,48 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.