Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63331
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Quang Trung | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Lệ Ngọc | |
dc.contributor.author | Lê, Nguyễn Đoan Duy | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Công Hà | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:27:00Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:27:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351319 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63331 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.16 - tr.52 - 60 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Nghiên cứu khả năng duy trì chất lượng bột gạo mầm rang khi bổ sung dịch chiết nấm kim châm (Flammulina velutipes) = Study on the ability to maintain the quality of roasted germinated brown rice flour supplemented with Flammulina velutipes extract | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.