Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Quang Trung
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lệ Ngọc
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Đoan Duy
dc.contributor.authorNguyễn, Công Hà
dc.date.accessioned2023-12-26T09:27:00Z-
dc.date.available2023-12-26T09:27:00Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351319en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/63331-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.16 - tr.52 - 60 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu khả năng duy trì chất lượng bột gạo mầm rang khi bổ sung dịch chiết nấm kim châm (Flammulina velutipes) = Study on the ability to maintain the quality of roasted germinated brown rice flour supplemented with Flammulina velutipes extracten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S162022052.pdf
  • Size : 1,48 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.