Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62955
Title: Ảnh hưởng của mức giảm protein thô trên cơ sở cân đối axit amin thiết yếu trong khẩu phần đến năng suất và chất lượng trứng của gà Isa Brown = Evaluation of the impact of gradual decreasing crude protein level in the ISA Brown laying hen diets based on essential amino acid balance on egg performance and quality at 24-33 weeks of age
Authors: Trần, Thị Bích Ngọc
Ninh, Thị Huyền
Lại, Thị Nhài
Cù, Thị Thiên Thu
Phạm, Kim Đăng
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.283 - tr.42 - 48 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350420
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62955
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2832022042.pdf914.87 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.