Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62955
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Bích Ngọc | |
dc.contributor.author | Ninh, Thị Huyền | |
dc.contributor.author | Lại, Thị Nhài | |
dc.contributor.author | Cù, Thị Thiên Thu | |
dc.contributor.author | Phạm, Kim Đăng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:24:45Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:24:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350420 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62955 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.283 - tr.42 - 48 - ISSN.1859-476X | en |
dc.subject | Khoa học kỹ thuật chăn nuôi | en |
dc.title | Ảnh hưởng của mức giảm protein thô trên cơ sở cân đối axit amin thiết yếu trong khẩu phần đến năng suất và chất lượng trứng của gà Isa Brown = Evaluation of the impact of gradual decreasing crude protein level in the ISA Brown laying hen diets based on essential amino acid balance on egg performance and quality at 24-33 weeks of age | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.