Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Bích Ngọc
dc.contributor.authorNinh, Thị Huyền
dc.contributor.authorLại, Thị Nhài
dc.contributor.authorCù, Thị Thiên Thu
dc.contributor.authorPhạm, Kim Đăng
dc.date.accessioned2023-12-26T09:24:45Z-
dc.date.available2023-12-26T09:24:45Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350420en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62955-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.283 - tr.42 - 48 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của mức giảm protein thô trên cơ sở cân đối axit amin thiết yếu trong khẩu phần đến năng suất và chất lượng trứng của gà Isa Brown = Evaluation of the impact of gradual decreasing crude protein level in the ISA Brown laying hen diets based on essential amino acid balance on egg performance and quality at 24-33 weeks of ageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2832022042.pdf
  • Size : 914,87 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.