Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62788
Title: Xác định điều kiện tối ưu tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm từ củ hành tím Sóc Trăng = Determining optimal conditions for anthocyanin extraction from Soc Trang purple shallots using ultrasonic method
Authors: Đinh, Lê Khanh
Cung, Thị Tố Quỳnh
Hoàng, Thị Lệ Hằng
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.05 - tr.31 - 36 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350267
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62788
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S052022031.pdf289.04 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.