Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62788
Title: | Xác định điều kiện tối ưu tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm từ củ hành tím Sóc Trăng = Determining optimal conditions for anthocyanin extraction from Soc Trang purple shallots using ultrasonic method | Authors: | Đinh, Lê Khanh Cung, Thị Tố Quỳnh Hoàng, Thị Lệ Hằng |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.05 - tr.31 - 36 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350267 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62788 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv490S052022031.pdf | 289.04 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.