Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Lê Khanh
dc.contributor.authorCung, Thị Tố Quỳnh
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng
dc.date.accessioned2023-12-26T09:19:20Z-
dc.date.available2023-12-26T09:19:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350267en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62788-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.05 - tr.31 - 36 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleXác định điều kiện tối ưu tách chiết anthocyanin có hỗ trợ siêu âm từ củ hành tím Sóc Trăng = Determining optimal conditions for anthocyanin extraction from Soc Trang purple shallots using ultrasonic methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S052022031.pdf
  • Size : 289,04 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.