Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549
Title: Ảnh hưởng của độ ẩm và tỷ lệ phối trộn nguyên liệu đến chất lượng bột gia vị từ thịt đầu tôm = Impacts of moisture content and mixing ratio of ingredients on the quality of seasoning powder made from shrimp shell and shrimp head meat
Authors: Trần, Ngọc Thùy Dung
Trần, Thanh Trúc
Nguyễn, Văn Mười
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.23 - tr.388-395 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354018
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S232022388.pdf1.04 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

3
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

22
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.