Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549
Title: | Ảnh hưởng của độ ẩm và tỷ lệ phối trộn nguyên liệu đến chất lượng bột gia vị từ thịt đầu tôm = Impacts of moisture content and mixing ratio of ingredients on the quality of seasoning powder made from shrimp shell and shrimp head meat |
Authors: | Trần, Ngọc Thùy Dung Trần, Thanh Trúc Nguyễn, Văn Mười |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.23 - tr.388-395 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354018 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S232022388.pdf
Size : 1,04 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.