Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549
Title: | Ảnh hưởng của độ ẩm và tỷ lệ phối trộn nguyên liệu đến chất lượng bột gia vị từ thịt đầu tôm = Impacts of moisture content and mixing ratio of ingredients on the quality of seasoning powder made from shrimp shell and shrimp head meat | Authors: | Trần, Ngọc Thùy Dung Trần, Thanh Trúc Nguyễn, Văn Mười |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.23 - tr.388-395 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354018 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S232022388.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
3
checked on Dec 28, 2024
Download(s)
22
checked on Dec 28, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.