Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Ngọc Thùy Dung | |
dc.contributor.author | Trần, Thanh Trúc | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Mười | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:18:14Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:18:14Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354018 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62549 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2022 - no.23 - tr.388-395 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Ảnh hưởng của độ ẩm và tỷ lệ phối trộn nguyên liệu đến chất lượng bột gia vị từ thịt đầu tôm = Impacts of moisture content and mixing ratio of ingredients on the quality of seasoning powder made from shrimp shell and shrimp head meat | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S232022388.pdf
Size : 1,04 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.