Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62199
Title: Nghiên cứu bảo quản táo cắt tươi bằng màng bao ăn được alginate có bổ sung cao chiết rong nâu Sargassum polycystum = Effects of alginate-based edible coatings enriched with extract Sargassum polycystum on quality attributes of fresh-cut apples
Authors: Trần, Thị Ngọc Mai
Huỳnh, Phương Quyên
Nguyễn, Công Danh
Lê, Thị Giang
Lê, Hoàng Tính
Nguyễn, Thái Ngọc Uyên
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.02B - tr.43 - 47 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331346
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62199
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8V64S02B2022043.pdf1.34 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.