Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Ngọc Mai
dc.contributor.authorHuỳnh, Phương Quyên
dc.contributor.authorNguyễn, Công Danh
dc.contributor.authorLê, Thị Giang
dc.contributor.authorLê, Hoàng Tính
dc.contributor.authorNguyễn, Thái Ngọc Uyên
dc.date.accessioned2023-12-26T09:13:44Z-
dc.date.available2023-12-26T09:13:44Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331346en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62199-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.02B - tr.43 - 47 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu bảo quản táo cắt tươi bằng màng bao ăn được alginate có bổ sung cao chiết rong nâu Sargassum polycystum = Effects of alginate-based edible coatings enriched with extract Sargassum polycystum on quality attributes of fresh-cut applesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S02B2022043.pdf
  • Size : 1,34 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.