Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62070
Title: Xác định hàm lượng flavonoid tổng, anthocyanin tổng và hoạt tính chống oxy hóa của các phân đoạn cao chiết hoa đậu biếc (Clitoria ternatea) = Determination of total flavonoid, anthocyanin content and antioxidant activity of the fractions extract from butterfly pea (Clitoria ternatea) flowers
Authors: Trương, Văn Xạ
Trần, Kim Thoa
Nguyễn, Thị Huỳnh Như
Keywords: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.4 - tr.417-424 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334129
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62070
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V20S042022417.pdf1.16 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.