Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62070
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Văn Xạ
dc.contributor.authorTrần, Kim Thoa
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huỳnh Như
dc.date.accessioned2023-12-26T09:12:59Z-
dc.date.available2023-12-26T09:12:59Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334129en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62070-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.4 - tr.417-424 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleXác định hàm lượng flavonoid tổng, anthocyanin tổng và hoạt tính chống oxy hóa của các phân đoạn cao chiết hoa đậu biếc (Clitoria ternatea) = Determination of total flavonoid, anthocyanin content and antioxidant activity of the fractions extract from butterfly pea (Clitoria ternatea) flowersen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V20S042022417.pdf1.16 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.