Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62045
Title: Ảnh hưởng của chế phẩm β-Glucan và vi sinh vật có lợi tới tỷ lệ sống, sức đề kháng bệnh do vi khuẩn Streptococcus agalactiae gây ra trên cá rô phi (O. niloticus) = Effect of β-glucan and probiotics on the survival rate and resistance of tilapia (O. niloticus) to Streptococcus agalactiae
Authors: Kim, Minh Anh
Nguyễn, Văn Duy
Trương, Đình Hoài
Kim, Văn Vạn
Keywords: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.2 - tr.226-234 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334109
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62045
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V20S022022226.pdf10.45 MBAdobe PDF
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Jan 8, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 8, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.