Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKim, Minh Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Duy
dc.contributor.authorTrương, Đình Hoài
dc.contributor.authorKim, Văn Vạn
dc.date.accessioned2023-12-26T09:12:48Z-
dc.date.available2023-12-26T09:12:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334109en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62045-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.2 - tr.226-234 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của chế phẩm β-Glucan và vi sinh vật có lợi tới tỷ lệ sống, sức đề kháng bệnh do vi khuẩn Streptococcus agalactiae gây ra trên cá rô phi (O. niloticus) = Effect of β-glucan and probiotics on the survival rate and resistance of tilapia (O. niloticus) to Streptococcus agalactiaeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S022022226.pdf
  • Size : 10,45 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.