Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62045
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kim, Minh Anh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Duy | |
dc.contributor.author | Trương, Đình Hoài | |
dc.contributor.author | Kim, Văn Vạn | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:12:48Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:12:48Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334109 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62045 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.2 - tr.226-234 - ISSN.2588-1299 | en |
dc.subject | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của chế phẩm β-Glucan và vi sinh vật có lợi tới tỷ lệ sống, sức đề kháng bệnh do vi khuẩn Streptococcus agalactiae gây ra trên cá rô phi (O. niloticus) = Effect of β-glucan and probiotics on the survival rate and resistance of tilapia (O. niloticus) to Streptococcus agalactiae | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.