Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023
Title: Ảnh hưởng của Sodium nitrorusside đến quá trình chính và chất lượng trái xoài "Nam Dok Mai Si Thong" = Effect of sodium nitroprusside on ripening and quality of “Nam Dok Mai Si Thong” mango fruits
Authors: Trần, Thị Thùy Linh
Trần, Hồng Quân
Keywords: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.1 - tr.82-88 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333809
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S012022082.pdf
  • Size : 10,37 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.