Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023
Title: | Ảnh hưởng của Sodium nitrorusside đến quá trình chính và chất lượng trái xoài "Nam Dok Mai Si Thong" = Effect of sodium nitroprusside on ripening and quality of “Nam Dok Mai Si Thong” mango fruits |
Authors: | Trần, Thị Thùy Linh Trần, Hồng Quân |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.1 - tr.82-88 - ISSN.2588-1299 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333809 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.