Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Thùy Linh | |
dc.contributor.author | Trần, Hồng Quân | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:12:39Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:12:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333809 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.1 - tr.82-88 - ISSN.2588-1299 | en |
dc.subject | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của Sodium nitrorusside đến quá trình chính và chất lượng trái xoài "Nam Dok Mai Si Thong" = Effect of sodium nitroprusside on ripening and quality of “Nam Dok Mai Si Thong” mango fruits | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.