Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Thùy Linh
dc.contributor.authorTrần, Hồng Quân
dc.date.accessioned2023-12-26T09:12:39Z-
dc.date.available2023-12-26T09:12:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333809en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62023-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.1 - tr.82-88 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của Sodium nitrorusside đến quá trình chính và chất lượng trái xoài "Nam Dok Mai Si Thong" = Effect of sodium nitroprusside on ripening and quality of “Nam Dok Mai Si Thong” mango fruitsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S012022082.pdf
  • Size : 10,37 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.