Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61619
Title: Phân tích mô tả định lượng và phân tích thành phần chính đối với đặc điểm cảm quan của củ cải và dưa leo muối chua trong môi trường cám gạo = Quantitative descriptive analysis and principal component analysis for sensory characteristics of pickled radish and cucumber in rice bran bed
Authors: Nguyễn, Minh Thủy
Lê, Thị Tuyết Như
Hồ, Thị Cẩm Nhi
Nguyễn, Thị Huỳnh Nhi
Trần, Chí Bên
Hồ, Thị Ngân Hà
Ngô, Văn Tài
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.132-142 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334716
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61619
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V58S12022132.pdf823.29 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.