Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61619
Title: | Phân tích mô tả định lượng và phân tích thành phần chính đối với đặc điểm cảm quan của củ cải và dưa leo muối chua trong môi trường cám gạo = Quantitative descriptive analysis and principal component analysis for sensory characteristics of pickled radish and cucumber in rice bran bed | Authors: | Nguyễn, Minh Thủy Lê, Thị Tuyết Như Hồ, Thị Cẩm Nhi Nguyễn, Thị Huỳnh Nhi Trần, Chí Bên Hồ, Thị Ngân Hà Ngô, Văn Tài |
Keywords: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.132-142 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334716 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61619 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V58S12022132.pdf | 823.29 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.