Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Thủy
dc.contributor.authorLê, Thị Tuyết Như
dc.contributor.authorHồ, Thị Cẩm Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huỳnh Nhi
dc.contributor.authorTrần, Chí Bên
dc.contributor.authorHồ, Thị Ngân Hà
dc.contributor.authorNgô, Văn Tài
dc.date.accessioned2023-12-26T08:46:57Z-
dc.date.available2023-12-26T08:46:57Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334716en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61619-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.132-142 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titlePhân tích mô tả định lượng và phân tích thành phần chính đối với đặc điểm cảm quan của củ cải và dưa leo muối chua trong môi trường cám gạo = Quantitative descriptive analysis and principal component analysis for sensory characteristics of pickled radish and cucumber in rice bran beden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S12022132.pdf
  • Size : 823,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.