Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Title: Thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch thủy phân nấm men bia Saccharomyces cerevisiae = Nutritive value and antioxidant activity of hydrolysate from brewer’s spent yeast Saccharomyces cerevisiae
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Nguyễn, Thị Kim Huê
Lưu, Minh Châu
Bùi, Hoàng Đăng Long
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.113-120 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334714
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V58S12022113.pdf378.36 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.