Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Title: | Thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch thủy phân nấm men bia Saccharomyces cerevisiae = Nutritive value and antioxidant activity of hydrolysate from brewer’s spent yeast Saccharomyces cerevisiae | Authors: | Huỳnh, Xuân Phong Nguyễn, Thị Kim Huê Lưu, Minh Châu Bùi, Hoàng Đăng Long Nguyễn, Ngọc Thạnh |
Keywords: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.113-120 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334714 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403V58S12022113.pdf | 378.36 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.