Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Title: Thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch thủy phân nấm men bia Saccharomyces cerevisiae = Nutritive value and antioxidant activity of hydrolysate from brewer’s spent yeast Saccharomyces cerevisiae
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Nguyễn, Thị Kim Huê
Lưu, Minh Châu
Bùi, Hoàng Đăng Long
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.113-120 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334714
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V58S12022113.pdf378.36 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.