Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Huê
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.date.accessioned2023-12-26T08:46:56Z-
dc.date.available2023-12-26T08:46:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334714en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.113-120 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleThành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch thủy phân nấm men bia Saccharomyces cerevisiae = Nutritive value and antioxidant activity of hydrolysate from brewer’s spent yeast Saccharomyces cerevisiaeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S12022113.pdf
  • Size : 378,36 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.