Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Xuân Phong | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Kim Huê | |
dc.contributor.author | Lưu, Minh Châu | |
dc.contributor.author | Bùi, Hoàng Đăng Long | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Thạnh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T08:46:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T08:46:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334714 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61618 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2022 - no.1 - tr.113-120 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (ĐH Cần Thơ) | en |
dc.title | Thành phần dinh dưỡng và hoạt tính kháng oxy hóa của dịch thủy phân nấm men bia Saccharomyces cerevisiae = Nutritive value and antioxidant activity of hydrolysate from brewer’s spent yeast Saccharomyces cerevisiae | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv403V58S12022113.pdf
Size : 378,36 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.