Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114
Title: Kiến thức về an toàn thực phẩm của người trực tiếp sản xuất rượu tại xã Vũ Tiến, huyện Vũ Thư, tỉnh Thái Bình
Authors: Ninh, Thị Nhung
Đinh, Thị Ngọc Thủy
Trương, Hồng Sơn
Keywords: Y học cộng đồng
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Y học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.50-56 - ISSN.2354-0613
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304796
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv417S502019050.pdf393.96 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.