Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114
Title: | Kiến thức về an toàn thực phẩm của người trực tiếp sản xuất rượu tại xã Vũ Tiến, huyện Vũ Thư, tỉnh Thái Bình | Authors: | Ninh, Thị Nhung Đinh, Thị Ngọc Thủy Trương, Hồng Sơn |
Keywords: | Y học cộng đồng | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Y học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.50-56 - ISSN.2354-0613 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304796 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv417S502019050.pdf | 393.96 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.