Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ninh, Thị Nhung | |
dc.contributor.author | Đinh, Thị Ngọc Thủy | |
dc.contributor.author | Trương, Hồng Sơn | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T03:06:43Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T03:06:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304796 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Y học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.50-56 - ISSN.2354-0613 | en |
dc.subject | Y học cộng đồng | en |
dc.title | Kiến thức về an toàn thực phẩm của người trực tiếp sản xuất rượu tại xã Vũ Tiến, huyện Vũ Thư, tỉnh Thái Bình | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv417S502019050.pdf | 393.96 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.