Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNinh, Thị Nhung
dc.contributor.authorĐinh, Thị Ngọc Thủy
dc.contributor.authorTrương, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-11-08T03:06:43Z-
dc.date.available2023-11-08T03:06:43Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304796en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6114-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2019 - no.50 - tr.50-56 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleKiến thức về an toàn thực phẩm của người trực tiếp sản xuất rượu tại xã Vũ Tiến, huyện Vũ Thư, tỉnh Thái Bìnhen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv417S502019050.pdf393.96 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.