Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61050
Title: Ứng dụng công nghệ mới vào sản xuất thực phẩm chức năng từ hạt cà phê xanh
Authors: Nguyễn, Việt Phương
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.4A - tr.31-32 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334665
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61050
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv8S4A2022031.pdf513.39 kBAdobe PDF
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Jan 7, 2025

Download(s)

1
checked on Jan 7, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.