Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Việt Phương
dc.date.accessioned2023-12-26T07:56:40Z-
dc.date.available2023-12-26T07:56:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334665en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61050-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.4A - tr.31-32 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleỨng dụng công nghệ mới vào sản xuất thực phẩm chức năng từ hạt cà phê xanhen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8S4A2022031.pdf
  • Size : 513,39 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.