Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348
Title: | Ảnh hưởng của gluten, protein đậu nành và cao chiết hương thảo (Rosmarinus officinalis) đến chất lượng chả cá từ thịt dè cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = Effects of gluten, soy protein and rosemary (Rosmarinus officinalis) extract on the quality of fish balls made from striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) flesh trimmings |
Authors: | Nguyễn, Thị Như Hạ Nguyễn, Lê Anh Đào Huỳnh, Thị Kim Duyên Nguyễn, Quốc Thịnh Trần, Minh Phú Kazufumi, Osako Toshiaki, Ohshima |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.260-269 - ISSN.1859-2333 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335334 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.