Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348
Title: Ảnh hưởng của gluten, protein đậu nành và cao chiết hương thảo (Rosmarinus officinalis) đến chất lượng chả cá từ thịt dè cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = Effects of gluten, soy protein and rosemary (Rosmarinus officinalis) extract on the quality of fish balls made from striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) flesh trimmings
Authors: Nguyễn, Thị Như Hạ
Nguyễn, Lê Anh Đào
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Nguyễn, Quốc Thịnh
Trần, Minh Phú
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.260-269 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335334
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S22022260.pdf
  • Size : 465,58 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.