Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348
Title: Ảnh hưởng của gluten, protein đậu nành và cao chiết hương thảo (Rosmarinus officinalis) đến chất lượng chả cá từ thịt dè cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = Effects of gluten, soy protein and rosemary (Rosmarinus officinalis) extract on the quality of fish balls made from striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) flesh trimmings
Authors: Nguyễn, Thị Như Hạ
Nguyễn, Lê Anh Đào
Huỳnh, Thị Kim Duyên
Nguyễn, Quốc Thịnh
Trần, Minh Phú
Kazufumi, Osako
Toshiaki, Ohshima
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.260-269 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335334
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V58S22022260.pdf465.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

30
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.