Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Như Hạ
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Anh Đào
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Duyên
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorKazufumi, Osako
dc.contributor.authorToshiaki, Ohshima
dc.date.accessioned2023-12-26T07:43:20Z-
dc.date.available2023-12-26T07:43:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335334en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60348-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.260-269 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của gluten, protein đậu nành và cao chiết hương thảo (Rosmarinus officinalis) đến chất lượng chả cá từ thịt dè cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = Effects of gluten, soy protein and rosemary (Rosmarinus officinalis) extract on the quality of fish balls made from striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) flesh trimmingsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S22022260.pdf
  • Size : 465,58 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.