Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60340
Title: Nghiên cứu quy trình tạo sourdough từ nước khóm lên men và ứng dụng trong chế biến bánh mì = Study on the making process of sourdough from fermented pineapple juice and application in bread making
Authors: Nguyễn, Ngọc Trang Thùy
Lê, Vũ Lan Phương
Trần, Thanh Mến
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.194-204 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335328
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60340
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V58S22022194.pdf508.23 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

8
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.