Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Trang Thùy
dc.contributor.authorLê, Vũ Lan Phương
dc.contributor.authorTrần, Thanh Mến
dc.date.accessioned2023-12-26T07:43:18Z-
dc.date.available2023-12-26T07:43:18Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335328en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60340-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.2 - tr.194-204 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleNghiên cứu quy trình tạo sourdough từ nước khóm lên men và ứng dụng trong chế biến bánh mì = Study on the making process of sourdough from fermented pineapple juice and application in bread makingen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S22022194.pdf
  • Size : 508,23 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.