Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6029
Title: | PHÁT TRIỂN PHƯƠNG PHÁP PHÂN TÍCH ACRYLAMIDE TRONG TRÀ THÀNH PHẨM TẠI VIỆT NAM VÀ TỐI ƯU HÓA QUÁ TRÌNH SAO CHÈ SỬ DỤNG PHƯƠNG PHÁP ĐÁP ỨNG BỀ MẶT = DEVELOPMENT OF ACRYLAMIDE ANALYSIS METHODS IN TEA IN VIETNAM AND OPTIMIZATION OF GREEN TEA ROASTING PROCESS USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY | Authors: | Mai, Thị Ngọc Anh Phạm, Quốc Trung Đinh, Thị Cúc Đào, Hải Yến Lê, Trường Giang |
Keywords: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304372 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6029 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45697-625-144907-1-10-20200209.pdf | 671.96 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.