Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6029
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mai, Thị Ngọc Anh | |
dc.contributor.author | Phạm, Quốc Trung | |
dc.contributor.author | Đinh, Thị Cúc | |
dc.contributor.author | Đào, Hải Yến | |
dc.contributor.author | Lê, Trường Giang | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T03:06:22Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T03:06:22Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304372 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/6029 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1 | en |
dc.subject | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học | en |
dc.title | PHÁT TRIỂN PHƯƠNG PHÁP PHÂN TÍCH ACRYLAMIDE TRONG TRÀ THÀNH PHẨM TẠI VIỆT NAM VÀ TỐI ƯU HÓA QUÁ TRÌNH SAO CHÈ SỬ DỤNG PHƯƠNG PHÁP ĐÁP ỨNG BỀ MẶT = DEVELOPMENT OF ACRYLAMIDE ANALYSIS METHODS IN TEA IN VIETNAM AND OPTIMIZATION OF GREEN TEA ROASTING PROCESS USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
45697-625-144907-1-10-20200209.pdf | 671.96 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.