Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60173
Title: Ảnh hưởng của mỡ heo, tinh bột biến tính và chitofood lên đặc tính cấu trúc và màu sắc của gel xúc xích làm từ cá rô phi (oreochromis niloticus) = Effects of lard, modified starch and chitofood on the textural and color properties of sausage gel made from nile tilapia (oreochromis niloticus)
Authors: Phan, Đỗ Dạ Thảo
Nguyễn, Thị Diễm Hương
Võ, Điều
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.3020-3029 - ISSN.2588-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337084
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60173
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S2202203020.pdf571.13 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

36
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.