Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60173
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Đỗ Dạ Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Diễm Hương
dc.contributor.authorVõ, Điều
dc.date.accessioned2023-12-26T07:35:42Z-
dc.date.available2023-12-26T07:35:42Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337084en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60173-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.3020-3029 - ISSN.2588-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huếen
dc.titleẢnh hưởng của mỡ heo, tinh bột biến tính và chitofood lên đặc tính cấu trúc và màu sắc của gel xúc xích làm từ cá rô phi (oreochromis niloticus) = Effects of lard, modified starch and chitofood on the textural and color properties of sausage gel made from nile tilapia (oreochromis niloticus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V6S2202203020.pdf
  • Size : 571,13 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.