Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60173
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phan, Đỗ Dạ Thảo | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Diễm Hương | |
dc.contributor.author | Võ, Điều | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:35:42Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:35:42Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337084 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60173 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.3020-3029 - ISSN.2588-1256 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế | en |
dc.title | Ảnh hưởng của mỡ heo, tinh bột biến tính và chitofood lên đặc tính cấu trúc và màu sắc của gel xúc xích làm từ cá rô phi (oreochromis niloticus) = Effects of lard, modified starch and chitofood on the textural and color properties of sausage gel made from nile tilapia (oreochromis niloticus) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv471V6S2202203020.pdf | 571.13 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.