Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169
Title: Khả năng kháng oxy hóa, ức chế enzyme α-amylase và α- glucosidase của cao chiết từ lá cây lộc vừng (barringtonia acutangula) = Antioxidant activity, α-amylase and α-glucosidase inhibiting activities of the extract of barringtonia acutangula leaves
Authors: Nguyễn, Phạm Tuấn
Nguyễn, Thị Ái Lan
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.2984-2994 - ISSN.2588-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337076
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V6S2202202983.pdf585.24 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.