Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169
Title: | Khả năng kháng oxy hóa, ức chế enzyme α-amylase và α- glucosidase của cao chiết từ lá cây lộc vừng (barringtonia acutangula) = Antioxidant activity, α-amylase and α-glucosidase inhibiting activities of the extract of barringtonia acutangula leaves |
Authors: | Nguyễn, Phạm Tuấn Nguyễn, Thị Ái Lan |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.2984-2994 - ISSN.2588-1256 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337076 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv471V6S2202202983.pdf
Size : 585,24 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.