Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169
Title: | Khả năng kháng oxy hóa, ức chế enzyme α-amylase và α- glucosidase của cao chiết từ lá cây lộc vừng (barringtonia acutangula) = Antioxidant activity, α-amylase and α-glucosidase inhibiting activities of the extract of barringtonia acutangula leaves | Authors: | Nguyễn, Phạm Tuấn Nguyễn, Thị Ái Lan |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.2984-2994 - ISSN.2588-1256 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337076 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv471V6S2202202983.pdf | 585.24 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.