Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phạm Tuấn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ái Lan
dc.date.accessioned2023-12-26T07:35:41Z-
dc.date.available2023-12-26T07:35:41Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337076en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60169-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huế - 2022 - no.2 - tr.2984-2994 - ISSN.2588-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Đại học Huếen
dc.titleKhả năng kháng oxy hóa, ức chế enzyme α-amylase và α- glucosidase của cao chiết từ lá cây lộc vừng (barringtonia acutangula) = Antioxidant activity, α-amylase and α-glucosidase inhibiting activities of the extract of barringtonia acutangula leavesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V6S2202202983.pdf
  • Size : 585,24 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.