Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60089
Title: Khảo sát các thông số tối ưu của quá trình lên men rau muống (Ipomoea aquatica) muối chua = Investigate of the optimal parameters of the fermentation process of Ipomoea aquatica
Authors: Phạm, Hoàng Triệu
Nguyễn, Minh Trang
Nguyễn, Như Phương
Huỳnh, Ngọc Thanh Tâm
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.20 - tr.65 - 73 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353053
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60089
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S202022065.pdf1.48 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.