Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Hoàng Triệu
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Như Phương
dc.contributor.authorHuỳnh, Ngọc Thanh Tâm
dc.date.accessioned2023-12-26T07:35:17Z-
dc.date.available2023-12-26T07:35:17Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353053en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/60089-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.20 - tr.65 - 73 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleKhảo sát các thông số tối ưu của quá trình lên men rau muống (Ipomoea aquatica) muối chua = Investigate of the optimal parameters of the fermentation process of Ipomoea aquaticaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S202022065.pdf
  • Size : 1,48 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.