Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59910
Title: | Tối ưu hóa nồng độ enzyme và thời điểm bổ sung flavourzyme trong sản xuất dịch đạm từ đầu cá lóc (Channa striata) bằng enzyme alcalase và flavourzyme = Optimization enzyme concentration and flavourzyme addition time for the production of enzymatic protein hydrolysis from snakehead head by using enzyme alcalase and flavourzyme | Authors: | Trương, Thị Mộng Thu Lê, Thị Minh Thủy Nguyễn, Văn Mười Trần, Thanh Trúc |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.19 - tr.86 - 94 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353030 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59910 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S192022086.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.