Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Mộng Thu
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.contributor.authorTrần, Thanh Trúc
dc.date.accessioned2023-12-26T07:34:27Z-
dc.date.available2023-12-26T07:34:27Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353030en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59910-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.19 - tr.86 - 94 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleTối ưu hóa nồng độ enzyme và thời điểm bổ sung flavourzyme trong sản xuất dịch đạm từ đầu cá lóc (Channa striata) bằng enzyme alcalase và flavourzyme = Optimization enzyme concentration and flavourzyme addition time for the production of enzymatic protein hydrolysis from snakehead head by using enzyme alcalase and flavourzymeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S192022086.pdf
  • Size : 1,62 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.