Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58825
Title: | Tối ưu hóa quá trình chiết polysaccharide từ nấm trắng sữa và hoạt tính chống oxy hóa = Extraction optimisation of calocybe indica polysaccharides with their antioxidant activities | Authors: | Nguyễn, Quang Mẫn Lê, Trung Hiếu Lê, Lâm Sơn Trần, Thanh Minh Hồ, Xuân Anh Vũ Lê, Thị Diệu Ái Lương, Quang Huy Lê, Thị Kim Dung Lê, Thị Mỹ Linh Trần, Thị Văn Thi |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và công nghệ - Trường Đại học Khoa học, Đại học Huế | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và công nghệ - Trường Đại học Khoa học, Đại học Huế - 2022 - no.02 - tr.11-23 - ISSN.2354-0850 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336890 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58825 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv470V20S022022011.pdf | 548.14 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.