Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58825
Title: Tối ưu hóa quá trình chiết polysaccharide từ nấm trắng sữa và hoạt tính chống oxy hóa = Extraction optimisation of calocybe indica polysaccharides with their antioxidant activities
Authors: Nguyễn, Quang Mẫn
Lê, Trung Hiếu
Lê, Lâm Sơn
Trần, Thanh Minh
Hồ, Xuân Anh Vũ
Lê, Thị Diệu Ái
Lương, Quang Huy
Lê, Thị Kim Dung
Lê, Thị Mỹ Linh
Trần, Thị Văn Thi
Keywords: Tạp chí Khoa học và công nghệ - Trường Đại học Khoa học, Đại học Huế
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và công nghệ - Trường Đại học Khoa học, Đại học Huế - 2022 - no.02 - tr.11-23 - ISSN.2354-0850
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=336890
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58825
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv470V20S022022011.pdf548.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.