Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57607
Title: | Nghiên cứu quy trình chế biến bánh ngô trong các vụ ngộ độc do bánh ngô mốc trong cộng đồng người Mông tại tỉnh Hà Giang từ 2006 - 2014 = Study processing process corn cake in poisoning by mouldy corn cake in Hmong community at Ha Giang province from 2006 to 2014 | Authors: | Hoàng, Anh Tuấn Trần, Văn Tùng Nguyễn, Thanh Bình |
Keywords: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.310-313 - ISSN.1859-1868 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338352 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57607 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv46V514S22022310.pdf | 257.71 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.