Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57607
Title: Nghiên cứu quy trình chế biến bánh ngô trong các vụ ngộ độc do bánh ngô mốc trong cộng đồng người Mông tại tỉnh Hà Giang từ 2006 - 2014 = Study processing process corn cake in poisoning by mouldy corn cake in Hmong community at Ha Giang province from 2006 to 2014
Authors: Hoàng, Anh Tuấn
Trần, Văn Tùng
Nguyễn, Thanh Bình
Keywords: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.310-313 - ISSN.1859-1868
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338352
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57607
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V514S22022310.pdf257.71 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

8
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.