Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57607
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Anh Tuấn
dc.contributor.authorTrần, Văn Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Bình
dc.date.accessioned2023-12-26T07:03:04Z-
dc.date.available2023-12-26T07:03:04Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338352en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57607-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.310-313 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleNghiên cứu quy trình chế biến bánh ngô trong các vụ ngộ độc do bánh ngô mốc trong cộng đồng người Mông tại tỉnh Hà Giang từ 2006 - 2014 = Study processing process corn cake in poisoning by mouldy corn cake in Hmong community at Ha Giang province from 2006 to 2014en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V514S22022310.pdf
  • Size : 257,71 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.