Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ bảo quản đến chất lượng quả nhãn lồng Hưng Yên = Effects of preservation temperature on the quality of Hung Yen longan fruits
Authors: Nguyễn, Thị Hạnh
Nguyễn, Văn Hưng
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.6B - tr.69 - 72 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337506
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8SV6406B2022069.pdf961.12 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.