Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ bảo quản đến chất lượng quả nhãn lồng Hưng Yên = Effects of preservation temperature on the quality of Hung Yen longan fruits |
Authors: | Nguyễn, Thị Hạnh Nguyễn, Văn Hưng |
Keywords: | Khoa học & công nghệ Việt Nam |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.6B - tr.69 - 72 - ISSN.1859-4794 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337506 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv8SV6406B2022069.pdf
Size : 961,12 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.