Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Hưng
dc.date.accessioned2023-12-26T07:02:40Z-
dc.date.available2023-12-26T07:02:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337506en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.6B - tr.69 - 72 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ bảo quản đến chất lượng quả nhãn lồng Hưng Yên = Effects of preservation temperature on the quality of Hung Yen longan fruitsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8SV6406B2022069.pdf
  • Size : 961,12 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.