Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hạnh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Hưng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T07:02:40Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T07:02:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337506 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57521 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.6B - tr.69 - 72 - ISSN.1859-4794 | en |
dc.subject | Khoa học & công nghệ Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nhiệt độ bảo quản đến chất lượng quả nhãn lồng Hưng Yên = Effects of preservation temperature on the quality of Hung Yen longan fruits | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv8SV6406B2022069.pdf | 961.12 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.