Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57198
Title: | Đánh giá hệ thống quản lý chất lượng an toàn thực phẩm bằng phương pháp “chuẩn đoán” (food safety management systems - diagnostic instrument) của quá trình sản xuất cá tra = Evaluation of a food safety quality management system using food safety management systems – diagnostic instrument in tra fish processing | Authors: | Tống, Thị Ánh Ngọc Nguyễn, Bảo Lộc Phan, Nguyễn Trang Lê, Nguyễn Đoan Duy |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.292-301 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352579 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57198 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V227S102022292.pdf | 871.36 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.