Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57198
Title: Đánh giá hệ thống quản lý chất lượng an toàn thực phẩm bằng phương pháp “chuẩn đoán” (food safety management systems - diagnostic instrument) của quá trình sản xuất cá tra = Evaluation of a food safety quality management system using food safety management systems – diagnostic instrument in tra fish processing
Authors: Tống, Thị Ánh Ngọc
Nguyễn, Bảo Lộc
Phan, Nguyễn Trang
Lê, Nguyễn Đoan Duy
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.292-301 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352579
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/57198
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S102022292.pdf871.36 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

8
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.